utorok 5. augusta 2014

Kompilácia vtipných linkov 3

V tomto diele kompilácií odkážem na filmy, seriály a animované seriály, ktoré stručne predstavím.

1. Filmy

Rodina Addamsovcov 1,2
V prvom filme sa k podivnej rodine vráti po 25 rokoch strýko Fester. Dianie druhého filmu sa sústreďuje na novonarodené dieťa a jeho pestúnku.
http://www.csfd.cz/film/17387-addamsova-rodina/
http://www.csfd.cz/film/17386-addamsova-rodina-2/

Králove rocku
Z náhodného stretnutia dvoch rockerov vzíde ich spolupráca v spoločnej kapele. Chcú sa presláviť a náhodou sa dozvedia o mocnom trsátku, ktoré skryte stálo zo mnohým vo vývoji hudby. Trsátko je Satanovým zubom a kto ho vlastní, používa jeho moc.
http://www.csfd.cz/film/224085-kralove-ro-c-ku/

Zabijaci lesbických upírok
Dvaja kamaráti sa vydali na túru a stretli skupinu mladých žien, s ktorými sa ubytovali v chate. Sú napadnutí lesbickými upírkami, ktoré vedie upírka tak mocná, že by mohla získať nadvládu nad svetom. Tento film je rozhodne vtipnejší, ako známejšie Drakuloviny alebo Tupíry.
http://www.csfd.cz/film/235316-zabijaci-lesbickych-upirek/

Noc živých lúzrov
Príbeh troch priateľov, nemeckých študentov, z ktorých sa stali zombie. Môžete sa tešiť na školské prostredie, kuraciu obeť, vzornú učiteľku a požieranie prekážajúcich osôb.
http://www.csfd.cz/film/191145-pomsta-zivych-smolaru/

Princ a pruďas
Bratia, princovia sú úplne rozdielni. Prvorodený je hrdina obdivovaný ľudom, druhý je flákač. Černokňažník unesie snúbenicu staršieho z nich a tak sú obaja -hrdina aj flákač- prinútení ísť na výpravu pre jej záchranu.
http://www.csfd.cz/film/259952-princ-a-prudas/

Zombieland
Hlavný hrdina s množstvom fóbií, ale aj užitočných pravidiel, sa vyhýbal ľuďom už keď neboli zombie. Preto vie prežiť aj vo svete, v ktorom sa ľudia na zombie skutočne premenili.
http://www.csfd.cz/film/252091-zombieland/

2. Seriály

Todd and the Book of Pure Evil
Metalista Todd nájde Knihu číreho zla, ktorá mu splní želanie lepšie hrať na gitare. Kniha však odletí z jeho dosahu a používajú ju iní študenti – vždy so zničujúcimi vedľajšími účinkami, medzi ktoré patrí aj smrť. Vynikajúca partia teenegerov sa teda podujme nájsť a zastaviť knihu. Nie sú však jediní, kto ju chce získať. Moje najväčšie odporúčania patria práve tomuto seriálu! Určite si obľúbite postavy z neho.
http://www.csfd.cz/film/281007-todd-and-the-book-of-pure-evil/

Rodina Addamsových
Tento seriál, ani neobvyklú rodinu z neho vám určite netreba predstavovať. Škoda je, že ústredný motív – útek zdesenej návštevy – sa stále opakuje a tým nudí. Preto nie je dobré pozerať mnoho dielov seriálu za sebou.
http://www.csfd.cz/film/70850-rodina-addamsova/

3. Animované seriály

Metalocalypse
Metalová skupina Dethklok je tak masovo obdivovaná, že je svojím spôsobom veľmocou. Preto predstavuje hrozbu a každý jej krok sleduje politická a vojenská elita.
http://www.csfd.cz/film/227879-metalocalypse/

Lenore, the Cute Little Dead Girl
Blonďavé dievčatko javiace iba niektoré známky života prechádza dobrodružstvami so svojím spoločníkom, upírom premeneným do podoby bábky.
http://www.csfd.cz/film/318060-lenore-the-cute-little-dead-girl/

Salad fingers
Zvláštna bytosť milujúca dotyk hrdze žije vo svojom skromnom dome. V tomto divnom, smutnom svete, ktorý sa neraz prelína s fantáziou, stretáva iné znepokojujúce bytosti.
http://www.csfd.cz/film/270287-salad-fingers/

Happy three friends
Lesné zvieratká sa v každom diele zmasakrujú nehodou.
http://www.csfd.cz/film/165832-happy-tree-friends/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Komentáre sa objavia po schválení moderátorom.