sobota 17. decembra 2016

List Ježiškovi 2016

Těpéro, gangsta!

Priznávam sa, že pôvodne som Ťa chcel poprosiť, aby si aj s krížom, alebo aspoň s klincami v rukách prefackal zopár jednotlivcov, aby sa netvárili „tak vážne“. Budem však pokojnejší a zažiadam si iba nasledovné:

1. Dones mi líšku striebornú!
2. Inšpiráciu k tvoreniu v žánroch, aké som doteraz ešte neskúšal.
3. Rýchlejšie získavanie zdrojov ku svojim pripravovaným prácam.
4. Nápad, ako k fúkačke efektívne primontovať dychový alkotester kvôli celistvému vyhodnocovaniu výstrelov. Prípadne môžeš poslať aj ľudí ochotných mastne platiť za realizovanie nových dier do uší prostredníctvom šípky z fúkačky. Neznámy chalan z videa na Youtube, ktorý sa na toto dal síce vyzeral, že to ihneď veľmi oľutoval, no možno si iba spomenul na nejakú emocionálnu traumu z detstva. To sa nikdy nevie naisto!  
5. Daj vzniknúť nejakým novým vianočným rozprávkam, ktoré sa stanú novou klasikou, aby sme neboli mučení stále tými istými. Keď ma prestáva baviť Mrázik, situácia je vážna.

Aby to nebolo stále len o mne, chcem Ťa upozorniť na čerstvo nový produkt z dielne indických fakírov, ktorý by sa Ti mohol páčiť. Ide o tŕňovú hula-hoop obruč. Jej veľkou výhodou je, že nespadne ani pri nedostatočnej rotácii tela a navyše otužuje používateľa proti bodným ranám. To sa bude Longin diviť, až Ti jeho bodnutia vyčaria na tvári iba úsmev! Tiež môžem odporučiť nový Voltaren Emulgel, aby Ťa neboleli kríže keď si budeš niesť kríž.

Verím, že si toho nežiadam priveľa. Jedno mimomanželské dieťa zrodené z čistej Sily -podobne ako Anakin Skywalker- to predsa musí zvládnuť. Bude to pre Teba maličkosť, veď už v kolíske si dokázal vyčarovať perfektnú navigačnú svetlicu pre troch kráľov.     

Nech Ťa Sila sprevádza a ďakujem.
Tvoj Executor.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Komentáre sa objavia po schválení moderátorom.